Marten Theeuwsen

Respectvol, gepassioneerd, creatief en recht door zee zijn woorden die Marten Theeuwsen kenmerken. Vanaf het eerste ontwerp is hij bezig met de ervaring die toekomstige gebruikers in zijn ontwerpen zullen hebben. Hij ontwerpt hierbij op het grensvlak tussen psychologie en architectuur. In combinatie met het grote respect voor klassieke bouwwijzen resulteert dit in solide & duurzame bouwwerken waarbij de gebruiker volledig in het middelpunt staat.

Buiten de herkenbare architectuur in zowel plattegrond als gevels, laat Marten ook een zekere vrijheid in zijn ontwerpen. Het “schildersdoek” dat op deze wijze ontstaat kan de (toekomstige) gebruiker naar eigen wens invullen. Een ontwerp van Marten is daardoor duidelijk eigentijds maar kan zich eveneens haarfijn aanpassen aan de vraag van later.

Na het behalen van zijn diploma heeft Marten Theeuwsen besloten zijn passie voor architectuur te vertalen in een architectuur- en vormgevingsbureau: Studio MRTN. Duurzaam; persoonlijk en volledig afgestemd op de wensen van de gebruiker zijn daarbij de uitgangspunten.

Naar visie & missie