Visie & Missie

Visie & Missie

Studio MRTN combineert Nederlands rijke ontwerphistorie met moderne technieken en materialen. Met de menselijke maat als uitgangspunt resulteert dit in duurzame bouwwerken die niet alleen aansluiten op de wensen van nu, maar zich ook aan kunnen passen aan de vraag van later.

De menselijke maat staat voor afmetingen afgestemd op de belangrijkste gebruiker van een bouwwerk: De mens. Reeds beschreven door Luca Pacioli en Da Vinci in de “Divina Proportione” en door Le Corbusier in de “Modulor” betekent dit dat lengte, breedte en hoogte van zowel ruimtes als openingen volledig zijn afgestemd op de maatverhoudingen van het menselijk lichaam. Ontwerpen die op deze wijze zijn opgezet zijn gemakkelijk en intu├»tief in te delen, ogen rustig & natuurlijk en transformeren een huis in een thuis.

Dit past Studio MRTN op elke schaal toe: Van het optimaliseren van de indeling van een ruimte tot het complete ontwerp van woningen, woongebouwen en publieke verzamelgebouwen. Vanaf het eerste gesprek en gedurende het daarop volgende bouwproces staat u, als toekomstige gebruiker, centraal.

Naar werkwijze