Visie & Missie

Visie

Studio MRTN combineert Nederlands rijke ontwerphistorie met moderne technieken en materialen. Met de menselijke maat als uitgangspunt resulteert dit in duurzame bouwwerken die niet alleen aansluiten op de wensen van nu, maar zich ook aan kunnen passen aan de vraag van later.

De menselijke maat staat voor afmetingen afgestemd op de belangrijkste gebruiker van een bouwwerk: De mens. Reeds beschreven door Luca Pacioli en Da Vinci in de “Divina Proportione” en door Le Corbusier in de “Modulor” betekent dit dat lengte, breedte en hoogte van zowel ruimtes als openingen volledig zijn afgestemd op de maatverhoudingen van het menselijk lichaam. Ontwerpen die op deze wijze zijn opgezet zijn gemakkelijk en intuïtief in te delen, ogen rustig & natuurlijk en transformeren een huis in een thuis.

Dit past Studio MRTN op elke schaal toe: Van het optimaliseren van de indeling van een ruimte tot het complete ontwerp van woningen, woongebouwen en publieke verzamelgebouwen. Vanaf het eerste gesprek en gedurende het daarop volgende bouwproces staat u, als toekomstige gebruiker, centraal.

Werkwijze

Studio MRTN gelooft dat een goede samenwerking begint met een goed gesprek. Dit kan zowel bij u thuis als in een lokale gelegenheid plaatsvinden. Tijdens dit gesprek stellen we uw dromen en visie vast met behulp van referenties en schetsen. Deze eerste kennismaking biedt uitstekend de gelegenheid vertrouwd te raken met het ontwerp- en bouwproces en is uiteraard geheel kosteloos & vrijblijvend.

In de daarop volgende bijeenkomsten biedt Studio MRTN steeds weer dezelfde vertrouwde en persoonlijke service. Door middel van schetsen en maquettes vullen we uw wensen in en combineren deze met verfrissende en vernieuwende ideeën. Dit levert een ontwerp op dat er niet alleen goed uitziet, maar ook zo wordt ervaren. Een ontwerp van Studio MRTN wordt daarmee een solide basis voor u en uw medegebruikers.

Naar producten & diensten