Project omschrijving

Het ontwerp van Studio MRTN voor dit jaren 30 pand in het Museumkwartier in Amsterdam, verwijdert alle niet dragende scheidingswanden en brengt de originele indeling van de boterfabriek en garage weer terug. Wat rest zijn solide wanden die duidelijke ruimtes afbakenen. De grote authentieke garagedeuren zijn gerestaureerd en kunnen door de achterliggende glazen box permanent open staan.

Een circulair tegelpad rijgt de verschillende trainingsruimtes en ondersteunende functies aan elkaar en maakt een directe verbinding met het souterrain mogelijk. Hier bevinden zich de kleedkamers, de toiletten en de wellnessruimte. Door de authentieke eigenschappen van het pand te laten spreken is een helder en intuïtief ontwerp ontstaan welke de steeds veranderende fitnesstrends met gemak het hoofd kan bieden!


Begane grond: 1 Healthbar | 3 VIP-kleedruimte | 6 Fysiotherapie | 7 Cardioruimte | 9 Terras
Souterrain: 1 Kleedkamer | 2 Douches | 3 Zonnebank | 4,5,6 Sauna | 7 Cooling down | 8 Relaxruimte