Project omschrijving

De nieuwe bewoner van deze typische jaren 70/80-woning heeft Studio MRTN benaderd voor een indeling en inrichting die volledig aansluiten op zijn levensstijl.

Door een multifunctionele kast toe te voegen verandert de complete routing en ervaring. De kast, gemaakt van gerecyclede Canadese schuurplanken, heeft zowel vakken aan de slaapkamerzijde als aan de badkamerzijde. Ze zijn gemaakt van glimmend wit plaatmateriaal aangelicht door spots, waardoor ze als “gaten” in het massieve houten blok worden ervaren. Het zigzagpatroon van vakken dat zo ontstaat maakt optimaal gebruik van de ruimte en zorgt voor voldoende opbergplaats.

Aanvullend op deze kast worden de wanden en plafonds wit gestuct en op de vloer een gietvloer aangebracht. Samen met het moderne schakelmateriaal en het duurzame sanitair is deze woning niet alleen gemoderniseerd maar ook veel makkelijker in te delen en te gebruiken.


1 Overloop | 2 Slaapkamer | 3 Badkamer | 4 Berging