Project omschrijving

Een open keuken in het hart van het restaurant en een tuinkamer die aan een patio grenst, zorgen voor een hedendaagse setting voor een restaurant in Zaandam. De langwerpige ruimte is daarbij opgedeeld in zones met verschillende zitopstellingen en kwaliteiten, om de bezoekers keuzevrijheid te geven bij het doorbrengen van hun avond.

De open keuken in het hart van het restaurant nodigt iedereen uit een blik te werpen achter de schermen van de gerechten die er bereid worden. De achterste ‘tuinkamer’ gaat de verbinding aan met de buitenruimte door middel van binnenplanten en een plantenwand die de natuur zoveel mogelijk van buiten naar binnen geleidt. Overige zitplekken zijn georganiseerd in functie van hun zone, met daarbij een prettige afwisseling tussen kleinschalige zitgebieden en scheidingswanden.

Dit vernieuwende restaurantconcept geeft Zaandam een hedendaagse impuls waarbij het de bezoeker van begin tot einde een aangename ervaring meegeeft.