Project omschrijving

Studio MRTN laat zien dat met slimme indelingen en materialen elke woning de gehele levensloop kan huisvesten! Waar gescheiden gebieden van kantoor en woonruimte eerder een pre waren, levert dit nu onnodig ingewikkelde looproutes op. Het ontwerp verbindt daarom de keuken met de nieuwe gang zodat een circulatie in het originele gedeelte ontstaat. Twee kolommen met geïntegreerde open haarden verdelen vervolgens de grote kantoorruimte in drie gelijke delen. De ruimtes, die worden afgesloten door schuifdeuren, kunnen door hun gelijke afmetingen meerdere functies herbergen.

De badkamer is ruim opgezet en voorbereid op de bevestiging van beugels en het gebruik van een rolstoel. In combinatie met de flexibel in te delen ruimtes en kwalitatief hoogwaardige materialen resulteert dit in een ontwerp dat zich over tientallen jaren nog steeds kan aanpassen aan een veranderde vraag.


1 Woonkamer | 2 Keuken | 3 Kantoor | 5 Berging | 6 Berging | 7 Eetkamer | 8 Bibliotheek | 9 Pantry