Project omschrijving

Op een vrij liggend perceel in de nieuwe wijk Morgenslag heeft Studio MRTN deze moderne woning op maat ontworpen. Door bewuste materiaalkeuzes en een krachtige detaillering wordt de heersende mening, dat zelf bouwen altijd duur is, verworpen.

Met een kantoor en praktijkruimte aan huis was er behoefte aan een flexibele indeling van de woning. De massa van het hoofdgebouw is daarop in vier gelijke ruimtes verdeeld met als kern het trappenhuis en de natte cellen. Al naar gelang de woon- en leefsituatie van de opdrachtgever verandert kan de inrichting van de vier ruimtes mee veranderen.

Met dit ontwerp laat Studio MRTN zien dat een moderne, eigentijdse en strakke uitstraling uitstekend gecombineerd kan worden met kostenbewust en toekomstbestendig bouwen.


1 Entreehal | 2 Woonkamer | 3 Slaapkamer | 4 Badkamer | 5 Berging | 6 Toilet | 7 Open haard | 8 Kantoor