Werkwijze

Producten & diensten

Bent u op zoek naar een architect of interieurarchitect in de regio Pijnacker Nootdorp, Delft, Rotterdam, Den Haag of Amsterdam? Heeft u een mogelijk grootschalige ontwikkeling, een zelfbouwkavel of een te renoveren bouwwerk? Dan bent u bij Studio MRTN aan het goede adres.

Met een studio in Pijnacker en Amsterdam kunnen we projecten in de gehele randstad uitvoeren, van een verbouwing tot volledige nieuwbouw, van een uitbouw tot een volledige ontwikkeling van publieke gebouwen tot woningen. Afhankelijk van de opdracht stellen we het ideale team samen voor uw project. Zo ontstaan integraal ontworpen projecten waarin u en uw medegebruikers altijd centraal staan. Zo werkt Studio MRTN samen met diverse stedebouwkundigen, landschapsarchitecten, projectmanagers, architecten, interieurarchitecten en stylisten.

U heeft een stuk grond in bezit of heeft dit op het oog, wat nu?

Met veranderende huizenprijzen en schommelende materiaal- en bouwprijzen is niet elke ontwikkeling even interessant. Studio MRTN kan voor u een haalbaarheidsstudie opstellen op basis van het bestemmingsplan, parkeernormen, maximaal te behalen bruto vloeroppervlaktes (BVO) en de cultuurhistorie van de locatie. Door middel van overzichtelijke tekeningen en berekeningen bieden we duidelijkheid over de verschillende mogelijke strategieën.

Aan de hand van de haalbaarheidsstudie kunnen we u vervolgens bijstaan in het volledige ontwerp- en uitvoeringsproces. Met behulp van een lokale makelaar zetten we het project in de markt en zorgen we voor woningen die perfect aansluiten op de vraag van woningzoekenden.

Een (zelfbouw)kavel gezien, wat nu?

Vóór de aankoop kunnen we u, in samenspraak met uw aankoopmakelaar, adviseren over de kwaliteiten en gevaren van het beoogde kavel. Is de bezonning optimaal, wat zijn de restricties voor de goot- en bebouwingshoogte, welke stijl bebouwing wordt door de gemeente nagestreefd? Een haalbaarheidsstudie vooraf voorkomt teleurstellingen na aankoop en geeft u een realistisch beeld van uw droomhuis.

Na de aankoop stellen we aan de hand van uw wensen, referentieafbeeldingen en natuurlijk uw budget een programma van eisen op. Gecombineerd met bovengenoemde kwaliteiten van het kavel gaan we aan de slag met een schetsontwerp.

Wilt u een vrijblijvend gesprek over het ontwerp- en bouwproces en wat Studio MRTN hierin kan betekenen? Klik hier om een afspraak te maken

Een karakteristiek oud pand (in slechte staat) gezien, wat nu?

En suitedeuren, glas-in-loodramen en perfect gedimensioneerde ruimtes, toch voldoet de inrichting vaak niet aan de eisen van de moderne tijd. Al voor de aankoop kunnen we uw programma van eisen vertalen naar een schetsontwerp voor de beoogde woning. Op deze wijze krijgt u snel inzichtelijk of het huis aan uw wensen kan voldoen en welke investering dat vraagt.

Na de aankoop gaan we verder met het kristalliseren van het ontwerp. Met behulp van maquettes, impressies en materiaalstalen geven we een duidelijk beeld en door middel van kostenramingen zorgen we dat deze ook haalbaar blijven, zie hiervoor ook werkwijze.

Wilt u een vrijblijvend gesprek over het ontwerp- en bouwproces en wat Studio MRTN hierin kan betekenen? Klik hier om een afspraak te maken

Naar projecten